Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Великоберезнянської ДПІ провели тренінг щодо подання податкової звітності онлайн

, опубліковано 13 квітня 2021 о 15:59

Працівники Великоберезнянської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Закарпатській області провели тренінг з платниками податків щодо безкоштовного сервісу для громадян та суб’єктів господарювання, що надає можливість формувати та передавати електронну звітність до податкової.

Зокрема, податківці навчали охочих користуватись безкоштовним та безпечним рішенням від Державної податкової служби України для звітування онлайн – «Електронний кабінет платника». Цей електронний сервіс поєднав у собі ряд можливостей. Це і сплата податків, і подання звітності, і подання заяв та декларацій в режимі онлайн. Сервіс знаходиться у відкритому доступі, його легко знайти за допомогою пошукових систем, задавши запит «Електронний кабінет ДПС», або перейти за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua./.

В ході тренінгу фахівці податкової інформували платників і про новинку від ДПС – «InfoTax». Цим сервісом можна користуватись через месенджери Telegram та Viber. Також податківці рекомендували громадянам та суб’єктам господарювання підписуватись на сторінки ДПС у Закарпатській області (https://www.facebook.com/tax.zakarpatia) та Державної податкової служби України (https://www.facebook.com/TaxUkraine) у Фейсбук щоб завжди бути в курсі податкових новацій. 

За матеріалами Великоберезнянської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області