Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працівники ДПІ в м. Ужгород навчають громадян декларувати доходи онлайн

, опубліковано 14 квітня 2021 о 16:08

Наразі триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2020 році, відтак актуальною є тема подання декларації.

Відтак працівники ДПІ в м. Ужгород проводять для громадян тренінги та практикуми в ході яких насамперед роз’яснюють громадянам, що задекларувати доходи, тобто подати декларацію можна особисто або уповноваженою на це особою; надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання. Враховуючи карантинні обмеження, в податковій службі рекомендують декларацію про доходи подавати в електронному вигляді через Електронний кабінет платника, попередньо отримавши кваліфікований електронний підпис. Переглянути відеоурок заповнення декларації про доходи можна за посиланням: https://youtu.be/ifj8d0stTA0.

 «Електронний кабінет платника» знаходиться у відкритому доступі, його легко знайти за допомогою пошукових систем, задавши запит «Електронний кабінет ДПС», або перейти за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua./.

Працівники ДПІ також інформують платників податків про сервіс «InfoTax», яким можна користуватись через месенджери Telegram та Viber, а також рекомендують громадянам та суб’єктам господарювання підписуватись на сторінки ДПС у Закарпатській області (https://www.facebook.com/tax.zakarpatia) та Державної податкової служби України (https://www.facebook.com/TaxUkraine) у Фейсбук, щоб завжди бути в курсі актуальних норм податкового законодавства.

За матеріалами ДПІ в м. Ужгород

ГУ ДПС у Закарпатській області