Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Мукачеві презентували книгу: «Становлення та розвиток податкової системи України»

, опубліковано 08 червня 2021 о 16:32

У Мукачівській міській раді та відокремленому структурному підрозділі «Мукачівський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» презентовано книгу «Становлення та розвиток податкової системи України». У міськраді книгу презентовано за участі начальника відділу економіки Мукачівської міської ради, члена АППУ Мар’яни Дерев’янко, в коледжі – за участі Юрія Садварі, директора ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України».

Представляли монографію Роман Луник – начальник Мукачівської ДПІ, Юлія Кілару – голова Мукачівського місцевого осередку ВГО АППУ та Марія Шелельо – голова Мукачівського місцевого осередку громадської організації «Всеукраїнська асоціація ветеранів ДПСУ» Закарпатської області.

Монографію присвячено правовим засадам становлення та розвитку податкової системи України. Також у книзі систематизовано процес формування податкової системи, виділено та охарактеризовано окремі етапи розвитку. Крім того, детально висвітлені складові сучасної податкової системи, питання сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, судова практика питань оподаткування, а також шляхи реформування Державної податкової служби України.

Варто зазначити, що книга «Становлення та розвиток податкової системи України» може бути корисною, як для викладачів вищих юридичних навчальних закладів так і для працівників підрозділів адміністрування податків і зборів, науковців, студентів, аспірантів та усіх, кого цікавить проблематика податкового права та податкової системи.

За матеріалами Мукачівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області