Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про актуальні питання адміністрування земельного податку – з головами територіальних громад

, опубліковано 22 червня 2021 о 16:16

Напередодні, начальник Свалявської ДПІ Ганна Лендєл разом із фахівцями, провела  робочу зустріч з головами Полянської та Керецьківської територіальних громад. В ході заходу обговорювались актуальні питання з адміністрування земельного податку.

Основну увагу учасники зустрічі зосередили на погашенні боргових зобов’язань із земельного податку та результатах проведених взаємозвірок землевласників та землекористувачів громад, яким сформовано податкові повідомлення – рішення по земельному податку.

Одночасно присутні обговорили використання земельних ділянок не за цільовим призначенням, невикористання земельних ділянок юридичними та фізичними особами та відповідно не сплата податків за ці земельні наділи.

Завершуючи зустріч Ганна Лендєл подякувала присутнім за співпрацю та допомогу у вирішенні питань, які виникають при адмініструванні місцевих податків і зборів. – Така співпраця результативно та позитивно впливає на виконання дохідної частини бюджетів територіальних громад, – наголосила начальник Свалявської ДПІ.

За матеріалами Свалявської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області