Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Хусті податківці обговорили адміністрування земельного податку з представниками територіальної громади

, опубліковано 23 липня 2021 о 15:48

Напередодні, фахівці Хустської ДПІ провели  робочу зустріч з представниками територіальної громади у приміщенні міської ради. В ході заходу обговорювались актуальні питання з адміністрування земельного податку.

Основну увагу учасники зустрічі зосередили на погашенні боргових зобов’язань із земельного податку та результатах проведених взаємозвірок землевласників та землекористувачів громад, яким сформовано податкові повідомлення – рішення по земельному податку.

Одночасно присутні обговорили використання земельних ділянок не за цільовим призначенням, невикористання земельних ділянок юридичними та фізичними особами та відповідно не сплата податків за ці земельні наділи.

Податківці завжди готові надати консультації та співпрацювати у вирішенні питань, які виникають при адмініструванні місцевих податків і зборів. Така співпраця результативно та позитивно впливає не лише на виконання дохідної частини бюджетів територіальних громад, а й, відповідно, на спроможність та перспективи розвитку громади в цілому.

За матеріалами Хустської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області