Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Виноградові пройшла робоча зустріч податківців з головою Королівської ТГ

, опубліковано 14 листопада 2022 о 16:50

Днями відбулась робоча зустріч фахівців Виноградівської державної податкової інспекції з головою Королівської територіальної громади.

Основною темою зустрічі стало обговорення важливих питань пошуку та реалізації резервів наповнення місцевого бюджету, покращення ефективності адміністрування місцевих податків і зборів, а саме наповнення казни територіальної громади за рахунок сплати земельного податку та орендної плати, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, податку на доходи фізичних осіб, погашення податкового боргу.

У ході діалогу податківці зробили акценти на залученні до оподаткування суб’єктів господарювання, які є власниками земельних ділянок.

На зустрічі також розглянули питання одноразового (спеціального) добровільного декларування та безкоштовних електронних сервісів, які надає Державна податкова служба України, а також наголошено, що застосування реєстраторів розрахункових операцій та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку другої – четвертої груп з 1 січня 2022 року є обов’язковим.

Учасники зустрічі домовились про подальшу співпрацю та систематичний обмін інформацією задля плідної роботи органів державної податкової служби та місцевої громади з метою збільшення надходжень до бюджету.

За матеріалами Виноградівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області