Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про особливості Деклараційної кампанії – 2024 інформують громадян у Тячівській ДПІ

опубліковано 15 лютого 2024 о 15:53

Працівники Тячівської ДПІ продовжують інформувати платників про застосування норм податкового законодавства. Податківці повідомляють, що з 1 січня 2024 року введено в дію нову форму податкової декларації про майновий стан і доходи.

Суб’єктам господарювання та громадянам розповідають про способи подачі податкової декларації про майновий стан і доходи а саме:

- особисто або уповноваженою особою;

- поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання;

- засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України «Про  електронний документообіг» та «Про електронні довірчі послуги». Також про сервіси   Електронний  кабінет платника податків – сервіс за допомогою якого можна надсилати до органів ДПС податкову звітність, електронні документи, отримати довідки про відсутність заборгованості, отримати необхідну інформацію із загальнодоступних реєстрів.

В ході заходу присутнім надано практичні поради щодо користування Електронним кабінетом,  роз`яснено  порядок отримання електронного цифрового підпису та надано практичні поради з електронного звітування.  

За матеріалами Тячівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області