Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Ужгородської ДПІ проводять тренінги та практикуми щодо використання електронних сервісів ДПС

опубліковано 08 квітня 2024 о 15:17

Податківці Ужгородської ДПІ проводять тренінги та практикуми щодо використання електронних сервісів ДПС України, зокрема, "Електронного кабінету платника". 

Так, під час чергового тренінгу, який проведено в ЦОП податкової інспекції учасники переконалися, що саме таке спілкування з контролюючим органом економить робочий час платника, позбавляє необхідності придбавання бланків звітних документів, забезпечує уникнення черг, дає можливість працювати з оновленими версіями документів звітності, оперативно отримувати звіт щодо обробки інформації, підтвердження подання звітності, надсилати запити, переглядати необхідну інформацію, сплачувати податки та збори тощо. 

Оскільки на початку року підвищилася кількість запитів на отримання відомостей про суми виплачених доходів, працівники інспекції надали практичну допомогу щодо отримання відомостей про доходи не тільки за допомогою "Електронного кабінету платника", а і мобільного застосунку "Моя податкова". Фахівці органів ДПС поінформували, як завантажити в App Store/Google Play мобільний застосунок "Моя податкова" та ідентифікуватися онлайн з використанням КЕП або хмарного підпису. У розділі "Послуги" обрати "Отримати відомості про суми виплачених доходів", вказавши необхідний період та отримати результат за 5 хвилин. Користуючись цим новим сервісом від ДПС, громадяни можуть спростити процедуру подання декларації про майновий стан і доходи.

За матеріалами Ужгородської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області