Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Пройшла робоча зустріч начальника Рахівської ДПІ з начальником фінансового відділу Великобичківської селищної ради

опубліковано 26 квітня 2024 о 11:54

Днями відбулася робоча зустріч начальника Рахівської державної податкової інспекції Андрія Арділана з начальником фінансового відділу Великобичківської селищної ради Василем Павлюком.

Під час зустрічі обговорили питання джерел наповнення бюджету громади:

- погашення податкового боргу платниками податків та громадянами Великобичківської територіальної громади (в т. ч. з незначними сумами податкового боргу до 3 060 гривень);

- пошук додаткових джерел надходжень;

- звірку об’єктів оподаткування земельним податком та податком на нерухоме майно;

- проблемні питання при нарахуванні громадянам земельного податку, орендної плати, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

Посадові особи обговорили й аспекти проведення кампанії декларування громадянами доходів, одержаних протягом 2023 року, яка закінчується 30 квітня 2024 року; актуальні електронні сервіси ДПС України, зокрема популярний сервіс від ДПС «Електронний кабінет платника» та мобільний застосунок «Моя податкова». За їх допомогою громадяни мають можливість дізнатися про новації податкового законодавства, наявність чи відсутність податкового боргу, сплатити податки до бюджету.

У кінці зустрічі учасники домовилися про подальшу спільну роботу в обговорених напрямках, адже забезпечення надходжень до бюджету – показник розвитку і стабільності громади.

За матеріалами Рахівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області