Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Хусті податківці обговорили адміністрування місцевих податків з представниками територіальних громад

, опубліковано 30 липня 2021 о 16:21

Днями начальник Хустської ДПІ Михайло Мондич разом із фахівцями, провів робочу зустріч з представниками територіальних громад району. В ході заходу обговорювались актуальні питання з адміністрування місцевих податків та зборів.

Основну увагу учасники зустрічі зосередили на погашенні боргових зобов’язань із земельного податку та результатах проведених взаємозвірок землевласників та землекористувачів громад, яким сформовано податкові повідомлення – рішення по земельному податку.

Одночасно присутні обговорили використання земельних ділянок не за цільовим призначенням, невикористання земельних ділянок юридичними та фізичними особами та відповідно не сплата податків за ці земельні наділи.

Податківці наголосили присутнім, що завжди готові співпрацювати та допомогти, у межах своєї компетенції, щодо врегулювання питань, які виникають при адмініструванні місцевих податків і зборів. – Така співпраця, зокрема, результативно та позитивно впливає на виконання дохідної частини бюджетів територіальних громад, – наголосив начальник Хустської ДПІ.

За матеріалами Хустської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області