Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Свалявські податківці навчали платників отримувати витяг щодо стану розрахунків з бюджетом онлайн

, опубліковано 02 серпня 2021 о 16:12

Фахівці Свалявської ДПІ Головного управління ДПС у Закарпатській області, на черговому тренінгу, роз’яснили платникам податків як отримати через «Електронний кабінет» витяг щодо стану розрахунків з бюджетами та фондами.

За словами податківців, для отримання інформації, платник має надіслати запит про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за формою «F/J1300203» через меню «Заяви, запити для отримання інформації» приватної частини «Електронного кабінету».

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Відповідь на запит платнику податків надсилається через Електронний кабінет не пізніше п’ятнадцяти робочих днів з дня його отримання у вигляді витягу з інформаційної системи органів ДПС щодо стану розрахунків платника з бюджетом та цільовими фондами за формою «F/J1400203».

Перевірити дані, за якими сформовано Витяг можна за допомогою меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету.

Під час тренінгу платниками самостійно було надіслано через «Електронний кабінет» запит про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами.

За матеріалами Свалявської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області