Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник Великоберезнянської ДПI провела робочу зустріч щодо одноразового добровільного декларування

, опубліковано 17 серпня 2021 о 15:30

Днями відбулась робоча зустріч Світлани Заяць, начальника Великоберезнянської ДПI Головного управління ДПС у Закарпатській області з головою Великоберезнянської селищної ради та представниками структурних підрозділів селищної ради з питань одноразового добровільного декларування та перспективи виконання місцевого бюджету в поточному році.

В ході зустрічі Світлана Заяць поінформувала присутніх про основні тези Закону України від 15.06.2021 р. №1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детiнiзацiї доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їх активів та сплати одноразового збору до бюджету», зокрема, об’єктів оподаткування, форми декларації, ставки одноразового збору тощо.

Окремо зупинились начальник Великоберезнянської ДПI на  надходженнях до бюджету від плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, граничний термін сплати яких припадає на серпень 2021 року. Також Світлана Заяць поінформувала про додаткові джерела наповнення дохідної частини бюджету.

Великоберезнянської ДПI

ГУ ДПС у Закарпатській області