Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник Свалявської ДПІ провела робочі зустрічі з керівництвом територіальних громад

, опубліковано 03 вересня 2021 о 14:26

Начальник Свалявської ДПІ Ганна Лендєл провела робочі зустрічі в Свалявській та Полянській територіальних громадах.

В ході робочих зустрічей основною темою було ознайомлення з положеннями Закону України від 15.06.2021 року №1539-XI «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом впровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Під час зустрічі начальник податкової інспекції та керівники органів місцевого самоврядування домовились про співпрацю щодо популяризації застосування одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів серед населення громад. Зокрема, йшлася про розміщення на вебсайтах територіальних громад актуальної  інформації щодо норм закону.

Одночасно, в ході проведення даних заходів було обговорено питання виконання дохідної частини бюджетів та додаткові джерела їх наповнення. Відтак, учасники зустрічі домовились активізувати роботу в напрямку скорочення податкового боргу з місцевих податків і зборів.

За матеріалами Свалявської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області