Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Свалявської ДПІ роз’яснюють платника законодавчі норми податкової амністії

, опубліковано 03 вересня 2021 о 14:32

Фахівці Свалявської ДПІ проводять активну інформаційно-роз'яснювальну роботу серед платників податків з питань застосування положень Закону України від 15.06.2021 № 1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України, щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплатити одноразового збору до бюджету».

Так, під час надання послуг платникам податків, державний інспектор Свалявської ДПІ Оксана Прайс розповіла про основні нюанси проведення одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів, з яких не були сплачені податки і збори до 1 січня 2021 року.

Також, податківець зазначила, що з усіма питаннями, що стосуються податкової амністії платники податків можуть ознайомитись на сайті Головного управління ДПС в Закарпатській області у банері одноразове добровільне декларування. Крім цього, інформаційні матеріали та листівки розміщені на інформаційних стендах у Центрі обслуговування платників Свалявської ДПІ.

За матеріалами Свалявської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області