Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Спортсмени Головного управління ДПС у Закарпатській області зайняли 5 командне місце

, опубліковано 14 вересня 2021 о 16:37

Напередодні, 13 вересня, у Тернополі  завершилися зональні змагання Спартакіади серед працівників податкової служби. Змагання тривали три дні, у трьох видах спорту – міні-футбол, волейбол та настільний теніс.

У зональних змаганнях Спартакіади в’язали участь спортсмени-податківці з восьми  областей – Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Хмельницької, Рівненської, Волинської, Чернівецької та Тернопільської.

Найкращих результатів закарпатським податківцям вдалось досягнути у змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків. Андрій Погребняк, старший державний інспектор відділу надання адміністративних та інших послуг Хустської ДПІ виборов 1 місце у цьому виді спорту.

Команда Головного управління ДПС у Закарпатській області була налаштована перемагати, але завершила свою участь з результатом – 5 командне місце.

Натомість закарпатські податківці отримали незабутні емоції, дружнє спілкування та позитивну атмосферу, яка протягом трьох днів панувала серед учасників зональних змагань Спартакіади.

Усі команди гідно представили свої головні управління, а тепер найкращі з учасників представлятимуть свою область у фінальному турі Спартакіади. Бажаємо їм наснаги та перемоги!






ДПС у Закарпатській області