Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник Мукачівської ДПІ взяв участь у виїзному прийомі громадян

, опубліковано 24 вересня 2021 о 11:40

Днями начальник Мукачівської ДПІ Головного управління ДПС у Закарпатській області Роман Луник взяв участь у виїзному прийомі громадян разом з головою Мукачівської РДА та головою Кольчинської територіальної громади.

В ході заходу  начальник Мукачівської ДПІ надав консультації громадянам щодо одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб.

Зокрема, Роман Луник розповів про особливості проведення податкової амністії, про порядок подачі одноразової добровільної декларації в електронному вигляді та про суб'єкти та об'єкти оподаткування.

Крім того, податківець порадив користуватися сайтом Головного управління ДПС у Закарпатській області (https://zak.tax.gov.ua/), зокрема клікнувши на банер «Одноразове добровільне декларування» (https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya), можна знайти відповіді майже на всі питання, які стосуються податкової амністії.

Нагадуємо, що із 1 вересня цього року розпочалася кампанія одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб. Триватиме вона протягом року – до першого вересня 2022 року.

За матеріалами Мукачівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області