Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Начальник Хустської ДПІ провів робочу зустріч з представниками Вишківської ТГ щодо податкової амністії

, опубліковано 24 вересня 2021 о 11:43

Фахівці Хустської ДПІ Головного управління ДПС у Закарпатській області активно проводять інформаційно-роз’яснювальну кампанію щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних ïм активів.

Так, днями начальник Хустської ДПІ Михайло Мондич провів робочу зустріч з представниками Вишківської територіальної громади. В ході зустрічі обговорювалося питання запровадження закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних ïм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

Зокрема, Михайло Мондич розповів про особливості проведення податкової амністії, про порядок подачі одноразової добровільної декларації в електронному вигляді та про суб'єкти та об'єкти оподаткування.

Крім того, податківець порадив користуватися сайтом Головного управління ДПС у Закарпатській області (https://zak.tax.gov.ua/), зокрема клікнувши на банер «Одноразове добровільне декларування» (https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya), можна знайти відповіді майже на всі питання, які стосуються податкової амністії.

Нагадуємо, що із 1 вересня цього року розпочалася кампанія одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб. Триватиме вона протягом року – до першого вересня 2022 року.

За матеріалами Хустської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області