Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Перечинські податківці проводять роз'яснювальну роботу з питань податкової амністії

, опубліковано 01 жовтня 2021 о 15:41

Фахівці Перечинської ДПІ ГУ ДПС у Закарпатській області активно проводять роз'яснювальну роботу з питань запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування.

За словами працівників інспекції, скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні особи - резиденти, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання (набуття) об’єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані (набуті) об’єкти декларування, і які відповідно до Податкового кодексу України є чи були платниками податків.

Податківці зазначають, що громадяни, які мають намір скористатися податковою амністією, з 01.09.2021 до 01.09.2022 мають право добровільно подати до контролюючого органу одноразову (спеціальну) добровільну декларацію.

В інспекції підкреслюють, що декларація подається виключно в електронній формі через Електронний кабінет, який знаходиться за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua.

За матеріалами Перечинської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області