Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Великоберезнянські податківці роз’яснюють аспекти податкової амністії

опубліковано 01 жовтня 2021 о 15:43

Фахівці Великоберезнянської ДПI Головного управління ДПС у Закарпатській області постійно здійснюють інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів.

Податківці провели ряд робочих зустрічей, зокрема з Василем Черевкою головою Костринської територіальної громади, та колективами КП «Комунал-сервiс» та Сервісного центру обслуговування населення №8 Пенсійного фонду України.

В ході зустрічі податківці роз'яснили законодавчі аспекти одноразового декларування, а саме: 1 вересня 2021 року розпочалася кампанія одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб та триватиме до 1 вересня 2022 року.

Фахівці інспекції зазначили, що скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні особи-резиденти, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання об'єктів декларування. Також поінформовано щодо яких активів фізичної особи не здійснюється нарахування та сплата збору з одноразового (добровільного) декларування.

Також, податківці, для того аби бути в курсі всіх податкових новацій,  радять громадянам користуватися сайтом Головного управління ДПС у Закарпатській області (https://zak.tax.gov.ua).

За Великоберезнянської ДПI

ГУ ДПС у Закарпатській області