Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці та юристи-науковці підписали договір про співпрацю

, опубліковано 06 жовтня 2021 о 11:00

Напередодні, 5 жовтня 2021 року, Олексій Петріченко, начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області та Ірина Хохлова, заступник декана з наукової та виховної  роботи юридичного факультету ДВНЗ «Ужгородського національного університету» підписали договір про співпрацю.

Договір передбачає розвиток довгострокової співпраці у сфері податкового законодавства, підвищення якості підготовки фахівців, вирішення спільних наукових і практичних завдань, створення сприятливих умов для ефективного використання наявного інтелектуального потенціалу та матеріально-технічної бази, а також на зміцнення та розвиток наукових контактів.

Ініціювала підписання договору Марта Волощук, заслужений економіст України, голова Закарпатської обласної організації «Асоціація ветеранів державної податкової служби України», доцент кафедри адміністративного і фінансового права юридичного факультету ДВНЗ «УжНУ».

Варто зазначити, що документ, зокрема, передбачає обмін досвідом провідних фахівців, участь у спільних розробках, заходах, науково-практичних конференціях, тренінгах, семінарах, проектах, а також наданні допомоги в стажуванні, проходженні практик і тренінгів студентами.

На думку Олексія Петріченка договір сприятиме популяризації фаху податківця та права загалом. – Ми працюємо кожен у своїй царині, але нам важливо обмінюватись досвідом, надавити молодому поколінню, майбутнім платникам податків інформацію з практичної сторони застосування податкового законодавства. Я переконаний, що договір – один з перших кроків у нашій співпраці, далі будуть спільна організація наукових конференцій, симпозіумів, семінарів та інших важливих заходів. Буде цікаво і, безперечно, корисно і для науковців і для податківців-практиків, – переконаний начальник Головного управління ДПС у Закарпатській області.

ДПС у Закарпатській області