Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Воловці податківці роз’яснили платникам, як отримати ЕДП від ДПС

, опубліковано 29 жовтня 2021 о 11:34

Фахівці Воловецької ДПІ провели зустріч з платниками податків на якій інформували про отримання електронних довірчих послуг від Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довiдкового департаменту ДПС.

Зокрема, працівники інспекції поінформували платників, що для підписання електронного документу необхідно мати особистий ключ та кваліфікований сертифікат. Для отримання електронної довірчої послуги (далі ЕДП) необхідно заповнити реєстраційну картку вiдповiдно до зразка та оформити необхідні документи за переліком, наведеним на офіційному інформаційному ресурсі Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС acskidd.gov.ua (роздiл «Отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних PPO» вкладка «Отримання ЕДП». Звернутися до відповідного пункту реєстрації за адресою вказаною на офіційному інформаційному ресурсі Кваліфікованого надавача ЕДП ІДД ДПС з оформленим належним чином комплектом документів та електронними носіями інформації.

У разі виникнення питань користувач електронних довірчих послуг має можливiсть надіслати Кваліфікованого надавача лист на електронну поштову скриньку ЕДП IДД ДПС inform@ acskidd.gov.ua, зателефонувати до Контакт-центру ДПС за номером (044)284-00-10 або звернутись до пункту обслуговування у регіоні.

За матеріалами Воловецької ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області