Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Перечині податківці інформують про переваги застосування електронних сервісів від ДПС

, опубліковано 29 жовтня 2021 о 11:44

У приміщенні Перечинської ДПІ податківці проводять зустрічі з платниками податків щодо переваг застосування електронних сервісів ДПС та щодо надання роз'яснень з питань одноразового (спеціального) добровільного декларування. Днями, зокрема, було обговорено питання подання звітності через «Електронний кабінет» платника, через «Єдине вікно подання електронної звітності».

Крім того, на зустрічі з платниками було проаналізовано стан сплати податків, зборiв та платежів за 3 квартали 2021 року, наголошено на необхідності своєчасної сплати податків, зборів та платежів. Зустріч закінчилася діалогом у форматі «Запитання-вiдповiдi» з таких тем:

- особливості сплати податку на нерухоме майно (будівлі, споруди) платниками, власниками нерухомості, яке надано в оренду для здійснення комерційної діяльності;

- легалiзацiя найманоï робочої сили, порядок подання повідомлення про прийняття на роботу;

- особливості виплати лікарняних по електронних листках непрацездатності;

- порядок реєстрації та ведення Книги обліку доходів і витрат за формою, затвердженою Наказом МФУ від 13.05.21 р. № 261; особливості сплати ПДФО та ЄСВ у 2021 р.;

- порядок подання повідомлення про об'єкти оподаткування за формою 20-ОПП.

Під час зустрічей платників також проінформували про переваги онлайн-спілкування з органами ДПС та рекомендували підписатися на офiцiйнi веб-сторінки ДПС у мережі Фейсбук та Телеграм.

За матеріалами Перечинської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області