Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ужгородські податківці інформують платників про актуальні можливості «Електронного кабінету»

, опубліковано 22 лютого 2022 о 15:12

Працівники ДПІ у м.Ужгороді проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання міста Ужгорода в приміщенні ЦОП. Зокрема, податківці роз’яснюють, які особи та яким чином, у т. ч. в електронному вигляді (за допомогою якого меню Електронного кабінету) можуть подати запит та отримати витяг з Реєстру неприбуткових установ та організацій.

За словами податківців, запит про отримання витягу з Реєстру неприбуткових установ та організацій (далі – Реєстр) подається особисто представником неприбуткової організації чи уповноваженою на це особою або надсилається поштою контролюючому органу за основним місцем обліку неприбуткової організації за формою згідно з додатком 3 до Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 року № 440 зі змінами та доповненнями (далі - Порядок № 440).

Витяг з Реєстру або повідомлення про відсутність відомостей у Реєстрі (далі – Повідомлення) надсилається поштою за адресою (місцезнаходженням, податковою адресою) платника податків або особисто вручається платнику податку (його представнику) за основним місцем обліку платника податків.

Режим «Листування з ДПС» приватної частини інформаційно-телекомунікаційної системи «Електронний кабінет» забезпечує можливість направлення платником до органу ДПС разом із супровідним листом запиту за встановленою формою, згідно з додатком 3 до Порядку № 440, у форматі pdf (обмеження 5 МБ).

За матеріалами ДПІ у м.Ужгороді

ГУ ДПС у Закарпатській області