Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Мукачівщина: податківці й платники знаходили консенсус у погашенні заборгованості

, опубліковано 03 березня 2020 о 14:23

Днями у малому залі міськвиконкому у м. Мукачево, працівники відділу по роботі з податковим боргом Мукачівського управління ГУ ДПС у Закарпатській області спільно з співробітниками Управління соціального захисту населення та праці провели комісію з платниками щодо погашення заборгованості зі сплати ЄСВ та виплати заробітної плати.

На зустрічі з підприємцями йшлося про часткове або повне погашення податкового боргу в лютому-березні 2020 року, а також виділення боржниками ліквідного майна в податкову заставу для подальшого погашення податкового боргу.

Зокрема, в лютому 2020 року було направлено на електронні адреси селищних рад перелік боржників із сумами боргу по податках, які відносяться до місцевих бюджетів для використання в роботі та повідомлення-направлення боржників до Мукачівського управління для консультацій задля погашення заборгованості.

Також для правильного ведення податкового обліку та уникнення збільшення фіктивного боргу платників податків, що перейшли до ОТГ Мукачево, запропоновано платникам податків подати повідомлення форми №20-ОПП.

За матеріалами Мукачівського управління

ГУ ДПС у Закарпатській області