Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Ужгородщини зустрілись з керівництвом ТОВ «ЕКО СЕРВІС». Що вирішували?

, опубліковано 02 березня 2020 о 12:50

Довіра й партнерство у стосунках між платниками податків та податківцями – один із головних напрямків роботи податкової служби на сьогодні. З метою поліпшення комунікацій з платниками податків, нещодавно відбулась зустріч фахівців Ужгородського управління ГУ ДПС у Закарпатській області з керівництвом та головним бухгалтером ТОВ «ЕКО СЕРВІС».

На початку зустрічі начальник Ужгородського управління Василь Пацкан акцентував увагу присутніх на пріоритетних завданнях податкової служби, поставлених урядом України та головою ДПС України, зокрема щодо наповнення бюджету та створення ефективної системи обслуговування платників податків.

Зустріч пройшла в режимі діалогу, під час якої обговорили ряд проблемних питань, що виникають у роботі господарської діяльності, зокрема питання повноти нарахування та сплати належних платежів до бюджету. Також обговорювалось питання трудового та податкового законодавства в частині сплати податку на доходи фізичних осіб. Акцентували увагу на відповідальності за несвоєчасне або не в повному обсязі перерахування податку до бюджету та про неприпустимість допуску до роботи найманих працівників без офорлення з ними трудових відносин.

На завершення зустрічі Василь Пацкан зазначив, що взаєморозуміння та партнерські відносини з платниками податків сприятимуть виконанню поставлених завдань та наповненню бюджетів усіх рівнів та подякував керівнику підприємства за існуючу співпрацю та неупереджене і справедливе застосування податкового законодавства України в своїй діяльності.

За матеріалами Ужгородського управління
ГУ ДПС у Закарпатській області