Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Мукачеві податківці розповіли студентам про «Новації податкового законодавства 2020»

, опубліковано 11 березня 2020 о 12:24

Днями у Мукачівському державному університеті було проведено науково-практичний семінар «Новації податкового, бюджетного та трудового законодавства у 2020 році, порядок застосування РРО».

Участь у заході, ініціатором якого виступила кафедра обліку і оподаткування та маркетингу за сприяння висококваліфікованих фахівців у сфері обліку, оподаткування та аудиту, взяли практикуючі бухгалтери, фізичні особи – підприємці, викладачі, аспіранти та студенти факультету економіки, управління та інженерії, керівництво університету.

У рамках програми семінару перед учасниками виступали начальник Мукачівського управління ГУ ДПС у Закарпатській області Луник Р.В., голова Ради ТВ ВГО «Асоціація платників податків України» в Закарпатській області Волощук М.Г., завідувач сектору з праці, інспектор з праці Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради Бедринець Л.Ю., голова ТВ ВПГО «Спілка аудиторів України» в Закарпатській області Кілару Ю.О., голова Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України в Закарпатській області, директор аудиторської компанії ТОВ «Varianta» Голубка Я.В.

В ході зустрічі присутніх ознайомили з основними законодавчими змінами, які відбулися з початку 2020 року у сфері оподаткування, розповіли про нові цілі та ключові показники державної економічної політики у сфері фінансів, про зміни в трудовому законодавстві, про обов’язковий аудит річної фінансової звітності. Не залишилося поза увагою і питання використання роботодавцями робочої сили без легального оформлення трудових відносин. Але найбільше всіх учасників заходу цікавило питання щодо порядку застосування РРО в контексті внесення змін до податкового законодавства щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг.

Під час семінару відбулася жвава дискусія між доповідачами та аудиторією на актуальні теми.

 

За матеріалами

Мукачівського управління

ГУ ДПС у Закарпатській області