Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Перечинщині податківці та сільські голови обговорили питання сплати податків

, опубліковано 12 червня 2020 о 12:39

10 червня 2020 року в приміщенні Перечинської райдержадміністрації відбулася зустріч фахівців Перечинської ДПІ Ужгородського управління ГУ ДПС у Закарпатській області з головами сільських рад Перечинського району Закарпатської області з обговорення питань, що виникають під час сплати та нарахування місцевих податків, зокрема земельного.

Начальник Перечинської ДПІ Ужгородського управління Ганна Мулеса роз'яснила питання пільг щодо сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на період карантину та сплати єдиного внеску СПД-фізичними особами. Фахівець повідомила присутніх про стан нарахування земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки громадянам на 2020 рік.

– Кількість землекористувачів-фізичних осіб, що мешкають на території Перечинського району, становить 13491 в т.ч. 5448 «пільговиків». Всього землекористувачам Перечинського району сформовано 8247 повідомлень-рішень щодо сплати земельного податку на суму 712,8 тис. грн, які надійдуть адресатам до 1 липня. Також сформовано 601 повідомлення-рішення зі сплати податку на нерухоме майно – на суму 405,8 тис. грн, – повідомила начальник Перечинської ДПІ.

На завершення зустрічі Ганна Мулеса подякувала головам сільських рад за співпрацю та рекомендувала прискорити прийняття та оприлюднення рішень про місцеві податки і збори на 2021 рік.

За матеріалами Ужгородського управління

ГУ ДПС у Закарпатській області