Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Землекористувачам Баранинської сільради сформовано 1935 повідомлень-рішень для сплати земельного податку

, опубліковано 15 червня 2020 о 16:16

Фахівцями Ужгородського управління ГУ ДПС у Закарпатській області постійно проводяться робочі зустрічі з посадовими особами сільських рад та ОТГ Ужгородського району з питань нарахування місцевих податків.

Сьогодні головним державним ревізором інспектором відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб Ужгородського управління ГУ ДПС у Закарпатській області Глобою Михайлом проведено зустріч з посадовими особами Баранинської ОТГ Ужгородського району, а саме: головним юристом Ростиславом Товт, головним бухгалтером Тетяною Гарновді та секретарем ОТГ – Світланою Хома. Мета зустрічі – обговорення питань, пов’язаних з сплатою та нарахуванням земельного податку фізичним особам та проведення звірки по землекористувачах – фізичних особах, що мешкають на території Баранинської сільської ради. Наразі їх 2639 в т.ч. 704 «пільговиків».

Всього землекористувачам Баранинської сільської ради сформовано 1935 повідомлень-рішень щодо сплати земельного податку на суму 322,2 тис.грн, які надійдуть адресатам до 1 липня.

За матеріалами Ужгородського управління

ГУ ДПС у Закарпатській області