Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Перечинській ДПІ консультують платників та проводять тренінги щодо користування електронними сервісами ДПС

опубліковано 09 лютого 2024 о 12:55

Фахівці Перечинської ДПІ регулярно надають консультації платникам податків та проводять тренінги щодо користування електронними сервісами ДПС. Зокрема ІТС «Електронний кабінет платника».

Податківці інформують відвідувачів інспекції, що сьогодні електронні сервіси ДПС забезпечують дистанційне спілкування платників з податковою службою та значно спрощують отримання адміністративних послуг, довідок та подання звітності.

Найбільш функціональним електронним сервісом ДПС є «Електронний кабінет платника», який є захищеним, персоналізованим та безпечним для суб’єктів господарювання і громадян та використовується для формування та надсилання документів звітності в електронній формі. Платник може скористатися Електронним кабінетом за посиланням cabinet.tax.gov.ua.

Меню «Введення звітності» приватної частини Електронного кабінету надає можливість платникам податків створити електронні документи звітності, перевірити, підписати та надіслати в електронному вигляді до контролюючих органів.

Вкладка «Вхідні» меню «Вхідні/вихідні документи» надає доступ до квитанцій щодо приймання та обробки надісланого електронного документа контролюючим органом.

Переглянути подану звітність, незалежно від способу її подання, включаючи звіти, подані на паперових носіях, можна скориставшись меню «Перегляд звітності» приватної частини Електронного кабінету.

За матеріалами Перечинської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області