Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Виноградівській ДПІ інформують громадян про використання електронних сервісів ДПС України

опубліковано 02 липня 2024 о 15:29

У Виноградівській ДПІ Головного управління ДПС у Закарпатській області проводять тренінги та практикуми щодо використання електронних сервісів ДПС України, зокрема, «Електронного кабінету платника».

Днями, під час чергового тренінгу, який проведено в ЦОП Виноградівської ДПІ учасники переконалися, що саме таке спілкування з контролюючим органом економить робочий час платника, позбавляє необхідності придбавання бланків звітних документів, забезпечує уникнення черг, дає можливість працювати з оновленими версіями документів звітності, оперативно отримувати звіт щодо обробки інформації, підтвердження подання звітності, надсилати запити, переглядати необхідну інформацію, сплачувати податки та збори тощо.

Оскільки на початку року підвищився попит у громадян на отримання відомостей про суми виплачених доходів, працівниками інспекції надано практичну допомогу щодо отримання відомостей про доходи не тільки за допомогою «Електронного кабінету платника», а і мобільного додатку «Моя податкова». Для цього було надано допомогу як завантажити в App Store/Google Play мобільний застосунок «Моя податкова», ідентифікуватися онлайн з використанням КЕП або хмарного підпису. У розділі «Послуги» обрати «Отримати відомості про суми виплачених доходів», вказавши необхідний період та отримати результат за 5 хвилин. Користуючись цим новим сервісом від ДПС, громадяни можуть спростити процедуру подання декларації про майновий стан і доходи.

За матеріалами Виноградівської ДПІ

ГУ ДПС у Закарпатській області